Динамичен fraud от месец октомври в SMSzona.com

1 Октомври 2015

Уважаеми партньори,

Искаме да Ви уведомим, че от 1-ви Октомври 2015 г., преминаваме към динамичен fraud, отчетен на месечна база. Това ще засегне плащанията от началото на месец Септември.

За всички български оператори има приспадане на fraud от крайната печалба (fraud - фалшиви SMS-и от злоупотреби, които мобилните оператори не изплащат). До сега в SMSzona.com те бяха съответно за абонати на Мобилтел и Виваком 5%, за абонати на Теленор 8%, средно за всички наши клиенти.

От Виваком изплащат само сумите, които са пристигнали като плащания към тях, а останалите два оператора Теленор и Мтел подават инофрмация за всеки отделен префикс и номер.

Добрата новина е, че благодарение на това Вашата печалба може да се повиши, процентът fraud да бъде по-нисък от досегашните 5% и 8%, като някои сайтове достигат до под 1% в зависимост от платежоспособността на техните потребители, изпратили SMS за закупуване на услуга в сайта.

В интерфейса за проверка на SMSzona.com остава информацията за точния брой изпратени от Вашите клиенти SMS-и, и информация за приблизително очакваните приходи.

Изплащането и точната сума ще се знаят след получаване на справка от мобилните оператори за % fraud. Справките се получават 30-40 дни след приключване на дадения месец.

Накратко

  • Плащане чрез SMS в 3 страни: България, Румъния, Македония.
  • В България поддържаме SMS мобилни плащания на стойност 1, 2, 4 и 5 лева (без ДДС).
  • Услугата е оптимизирана за сайтове със среден и голям обем SMS разплащания.
  • Нашият SMS gateway подава към Вас SMS данните в реално време.
  • Онлайн статистика за SMS разплащания, месечен баланс и GSM номера.
  • Поддръжка по e-mail, телефон и Skype.

Регистрация