Capital.bg се довери на SMSzona. Защо да го направите и вие?

27 Март 2015

Няма смисъл да ви обясняваме, че микроразплащания чрез SMS са лесен и удобен начин да печелите от услугите или съдържанието на сайта си.

И да Ви кажем, че повече от 12 години сме един от основните оператори на SMS разплащания в българския интернет с най-високите печалби за сайтове, ще звучи като хвалба.

Но няма как да сте сигурни, че точно това е нужно и на Вашия сайт и че ние сме правилният избор.

Освен, ако не постъпите, както когато се опитвате да решите за всяка друга покупка в живота си. Като проверите кой ни се доверява и защо.

Capital.bg се довери на SMSzona

От тази година Capital.bg е сред другите ни популярни и успешни клиенти – elmaz.com, Megalan, imoti.net, fermer.bg и др.

Някога в Интернет сякаш всичко беше безплатно, въпреки че знаем, че безплатни неща няма (дори да използвате безплатно email някой плаща за сървъри, хостинг, екип и т.н). Много сайтове се издържаха от реклама, но тази тенденция все повече отстъпва на платените услуги и платено съдържание в Интернет. В световен план Youtube също анонсира платени канали, собствениците на „Таймс“ също обявиха, че става платен.

Capital е още един от партньорите ни, получаващ печеливша за него услуга, напълно съобразена със спецификата на бизнеса и конкретните му нужди.

Защо да ползвате нас?

За 12 години ценностите ни останаха непроменени – коректност към сайтовете и възможно най-добрите условия договорени с мобилните оператори. Което всъщност е важно за вас, само ако можем да ви помогнем. Ето какво е добре да знаете:

  • Услугата ни е насочена към собствениците на сайтове, които желаят да интегрират SMS плащания и да печелят от продажбите на услуги и съдържание.
  • Сред нашите клиенти са сайтове, които продават абонаменти за софтуер, услуги за запознаства, онлайн игри, рекламни обяви и др.
  • Ако искате да научите още за разплащанията с SMS, препоръчваме Ви да гледате това видео.

Накратко

  • Плащане чрез SMS в 3 страни: България, Румъния, Македония.
  • В България поддържаме SMS мобилни плащания на стойност 1, 2, 4 и 5 лева (без ДДС).
  • Услугата е оптимизирана за сайтове със среден и голям обем SMS разплащания.
  • Нашият SMS gateway подава към Вас SMS данните в реално време.
  • Онлайн статистика за SMS разплащания, месечен баланс и GSM номера.
  • Поддръжка по e-mail, телефон и Skype.

Регистрация